Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι του Παράλιου Άστρους

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι του Παράλιου Άστρους

Ομόφωνη απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών που προσκόμισε ο ανάδοχος του έργου: «Πραγματογνωμοσύνη – μελέτη αποκατάστασης ζημιών στην περιοχή ακρομωλίου του προσήνεμου μώλου λιμένα Παρ. Άστρους», προέβη στην επικαιροποίηση των δικαιολογητικών και εξουσιοδότησε το Δήμαρχο για την υπογραφή της σύμβασης.

p>Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Γεώργιος Σαβούρδος, εισηγούμενος το συγκεκριμένο θέμα είπε ότι «πρέπει να αποφασίσουμε για την λήψη απόφασης που αφορά τον έλεγχο και επικαιροποίηση των δικαιολογητικών που προσκόμισε ο ανάδοχος του έργου: «Πραγματογνωμοσύνη – μελέτη αποκατάστασης ζημιών στην περιοχή του ακρομωλίου του προσήνεμου μώλου λιμένα Παρ. Άστρους»,

προϋπολογισμού 204.621,92 €, προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση. Αυτό το θέμα πρέπει να συζητηθεί άμεσα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία για την ανάθεση εκτέλεσης του εν λόγω έργου».

Και κατόπιν, ανέφερε τα εξής: Με την με αριθμό 98 / 2012 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκαν τα πρακτικά της διαδικασίας επιλογής αναδόχου με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού που έγινε στις 25-06-2012 για την εκτέλεση του έργου: «Πραγματογνωμοσύνη – μελέτη αποκατάστασης ζημιών στην περιοχή ακρομωλίου του προσήνεμου μώλου λιμένα Παρ. Άστρους» προϋπολογισμού (204.621,92) € και αναδείχθηκε μειοδότης, προσφέροντας έκπτωση δύο (2 %).

Μετά από διαπραγμάτευση, που έγινε στις 29-06-2012, ο μειοδότης προσέφερε επιπλέον έκπτωση από την αρχική ένα (1) τοις εκατό (%), ήτοι συνολική έκπτωση τρία (3) τοις εκατό (%) επί των τιμών μονάδος του τιμολογίου της μελέτης και αναδείχθηκε ανάδοχος του παραπάνω έργου (σχετική η με αριθμό 112 / 2012 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).

Στη συνέχεια και προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, ο ανάδοχος προσκόμισε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, πιστοποιητικό περί μη κήρυξης σε πτώχευση, εκκαθάριση και αναγκαστική διαχείριση και αντίγραφο ποινικού μητρώου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...