Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης και Περιφέρεια προχωρούν σε κατασκευή πεζοδρομίων προς την Αεροπορία!

Δήμος Τρίπολης και Περιφέρεια προχωρούν σε κατασκευή πεζοδρομίων προς την Αεροπορία!
Σε προγραμματική σύμβαση προχωρά ο Δήμος Τρίπολης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της κατασκευής πεζοδρομίων προς την Μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη (124 ΠΒΕ). Αυτό προβλέπει απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο προϋπολογισµός του έργου αφορά το ποσό των 104.000,00€.
Πρόκειται για ένα αίτημα χρόνων, μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου ήταν επικίνδυνο τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους φαντάρους αλλά και τους συγγενείς αυτών, που επισκέπτονται το στρατόπεδο σε ορκωμοσίες και επισκεπτήρια.
Προβλέπεται να δημιουργηθεί πεζοδρόμιο στην άκρη του δρόμου και να τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός για την ασφάλεια των φαντάρων και όχι μόνο.

4 σχόλια

  • FM
    FM Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΕΥΗ ; ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Γενικά η πόλη μας είναι ένα μάτσο χάλια......Συμφωνώ και μπράβο με την κατασκευή πεζοδρομίων προς την 124πβε αλλά όπως λέει και ο anonymoys Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 19:56 κ προς μερκοβούνι είναι απαραίτητα που περπατάει και τρέχει όλη η Τρίπολη κ προς το νοσοκομείο που δεν μπορούμε να περάσουμε από τα κακοτράχαλα και πολύ επικίνδυνα(ο θεός να τα κάνει )πεζοδρόμια...να μήν πούμε για τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης που είναι ενα χαλασμένο σταμπωτό τσιμέντο κατασκευασμένο προ 20ετίας επί δημαρχίας Κοτσιάνη αν δεν κάνω λάθος ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους να κατασκευαστούν πεζοδρόμια,από τότε που άνοιξε η 124 ΠΒΕ παρακαλάμε, μαζί με φωτισμό! Να συντηρηθούν και τα πεζοδρόμια προς Νοσοκομείο. Επίσης να κατασκευασθούν πεζοδρόμια προς Αγ. Γεώργιο-Μερκοβούνι εκεί που περπατάει όλη η Τρίπολη πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βραδάκι και να μπούνε και φώτα. Θα σας ευγνωμονούμε όλοι!

  • Φράγκου Ελένη
    Φράγκου Ελένη Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα είναι απαραίτητα, αλλά είναι ποιό απαραίτητα από τα πεζοδρόμια προς το Νοσοκομείο? Πολλά χρόνια είναι παρατημένα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...