Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με το Δήμαρχο Τρίπολης Δ. Παυλή συναντήθηκε η βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Χαρά Κεφαλίδου (vd)

Με το Δήμαρχο Τρίπολης Δ. Παυλή συναντήθηκε η βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Χαρά Κεφαλίδου (vd)

Θέματα πολιτισμού και αθλητισμού συζήτησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και η Βουλευτής Δράμας και Υπεύθυνη για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο της πόλης, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

dsc01478

Ο Δήμαρχος Τρίπολης έθεσε τόσο στη Βουλευτή Δράμας, όσο και στον Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, που την συνόδευε τα θέματα που απασχολούν το Δήμο στον τομέα του πολιτισμού και του αθλητισμού, με δεδομένο, όπως είπε, ότι η Τρίπολη είναι το διοικητικό κέντρο της Πελοποννήσου.

Της ζήτησε δε την βοήθειά της, εφόσον αυτό είναι εφικτό, από τη θέση που κατέχει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και την συμπαράστασή της, ώστε να βρεθεί λύση στα θέματα που έχουν στο σχεδιασμό τους.

dsc01484

Η κα.Κεφαλίδου από τη δική της πλευρά εξέφρασε τη χαρά της, γιατί μετά από πολύ καιρό που ήταν στο σχεδιασμό της, βρέθηκε κατόπιν αιτήματος και του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στην Αρκαδία και στην Τρίπολη και θα προσπαθήσει να σταθεί αρωγός στα θέματα που αφορούν στην περιοχή μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και σημείωσε πως ελπίζει σε μία επόμενη συνάντηση να έχουν και πιο χειροπιαστά πράγματα να αναφέρουν.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή και της Βουλευτού Χαράς Κεφαλίδου που έγιναν μετά το πέρας της συνάντησης.

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...