Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "Στο 95% των χωριών δεν έχει γίνει τίποτα. Η πόλη είναι γεμάτη λακκούβες"

Τζιούμης: "Στο 95% των χωριών δεν έχει γίνει τίποτα. Η πόλη είναι γεμάτη λακκούβες"

Στο Δημτικό Συμβούλιο, για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι «ακούσαμε λόγους που εμένα θυμίζουν προεκλογική περίοδο. Εγώ εύχομαι κύριε Δήμαρχε ειλικρινά από αυτά που είπατε να γίνουν τα μισά. Είναι όμως θεωρίες, ελπίδες, κουβέντες, αλλά στο 2017 δεν είναι τίποτα.

Είστε στο τρίτο χρόνο διοίκησης, δεν υπάρχουν ελαφρυντικά. Ζοφερή η κατάσταση στο Δήμο. Στο 95% των χωριών δεν έχει γίνει τίποτα. Από το περυσινό φτωχό τεχνικό πρόγραμμα τι έχει εκτελεστεί; Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης είναι γεμάτοι λακκούβες, φωτισμός και πεζοδρόμια δεν υπάρχει σε πολλούς δρόμους, δεν βλέπουμε ποδηλατόδρομους. Που να βρεθούν τα λεφτά; Εδώ, είναι η ικανότητα της διοίκησης. Που είναι οι πηγές χρηματοδότησης, που λέγατε πάντα ότι θα βρείτε; Τη ΣΑΤΑ που πήραμε δεν τη χρησιμοποιήσαμε. Αυτό είναι ένα σημάδι ανικανότητας.

Έχουμε ένα φτωχό τεχνικό πρόγραμμα, λόγω κρίσης, αλλά υπάρχουν και ευθύνες στη διοίκηση διότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άλλες πηγές χρηματοδότησης, για να γίνουν περισσότερα έργα".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...