Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θετική γνωμοδότηση για να δηλωθεί έδρα της Ένωσης Προέδρων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης

Θετική γνωμοδότηση για να δηλωθεί έδρα της Ένωσης Προέδρων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης

Ομόφωνη απόφαση για θετική γνωμοδότηση έλαβε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας για την παραχώρηση της χρήσης χώρου στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 43, Τρίπολη), στην Ένωση Προέδρων - Εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, με σκοπό τη δήλωση αυτού ως έδρα της Ένωσης στην αρμόδια ΔΟΥ.

O Πρόεδρος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, εισηγούμενος το θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών του συμβουλίου την από 1-2-2017 εισήγηση του τμήματος Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Τρίπολης, η οποία έχει ως εξής:

«Θέτουμε υπόψη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης:

1. Την υπ’ αριθ. 172/02-01-2017 αίτηση του Προέδρου της Ένωσης Προέδρων - Εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας με την οποία ζητά τη δωρεάν παραχώρηση χώρου σε ακίνητο του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του.

2. Τις διατάξεις του Ν.3463/2006, του άρθρ. 185, περί «Κύρωσης του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, που αφορούν στη δωρεάν παραχώρηση κυριότητας και χρήσης δημοτικών και κοινοτικών ακινήτων (ΦΕΚ 114/Α/08-06-2006)

3. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010, άρθρ. 83, παρ. 2, «Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α/07-06- 2010).

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλείται η Δημοτική Κοινότητα να γνωμοδοτήσει για την παραχώρηση της χρήσης χώρου στο κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 43, Τρίπολη), με σκοπό τη δήλωσή αυτού ως έδρα της Ένωσης στην αρμόδια ΔΟΥ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...