Χατζηγιοβάνης: «Θα πήγαινα στον Ολυμπιακό…» (vd)
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τόνισε πως θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα θα είχε προσπαθήσει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.
Επίθεση καμικάζι στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους χθες Κυριακή στη Δαμασκό, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό των de facto αρχών, που κατηγόρησαν μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) πως τη διέπραξε.
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες ίδρυσης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη, καλύπτοντας τους πέντε Νομούς της Περιφέρειας. Ωστόσο, η εν λόγω πρωτοβουλία, αν και χαιρετίστηκε θεσμικά, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, κυρίως από τον Ιατρικό Σύλλογο Κορίνθου, λόγω της κατάργησης υπαρχουσών ιατροδικαστικών δομών σε Καλαμάτα, Ναύπλιο και Κόρινθο.