Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Αστέρα στην Τρίπολη;

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Αστέρα στην Τρίπολη;

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον αγώνα του Αστέρα με την Ίντερ Μπακού στην Τρίπολη για τον β` προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκα, θα έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι, σύμφωνα με τον Γιώργο Μποροβήλο. Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις με δύο κανάλια και αύριο θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

p>«Είμαστε σε συζητήσεις με δύο κανάλια. Πιστεύω ότι αύριο το πρωί θα έχουμε ολοκληρώσει τις διαβουλεύσεις και θα σας ανακοινώσουμε τον κανάλι που μεταδώσει τον αγώνα την Πέμπτη. Δεν θα ήθελα να αναφέρουμε κάτι συγκεκριμένο. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με ένα από τα συνδρομητικά κανάλια», είπε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣπορ, ενώ όσον αφορά τις επαφές της Σούπερ Λίγκας με την Nova για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νέου πρωταθλήματος τόνισε:

«Έχει γίνει μία συζήτηση επί του θέματος που αφορά την πρόταση που έχει καταθέσει η Nova, η οποία υποστηρίζει το προϊόν του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω ακόμα τα αποτελέσματα της διαβούλευσης. Ελπίζω ότι η όποια συμφωνία θα γίνει γνωστή το επόμενο διάστημα. Μιλάμε επί μέρους για κάποια θέματα. Θα θέλαμε να μεταδίδουμε αγώνες των Νέων, να γίνουν αγώνες Δευτέρα ή Παρασκευή. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνονται αγώνες και Δευτέρα. Την ύπαρξη ενός τουρνουά από μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος ή παράλληλα με τα πλέι οφ να γίνονται και πλέι άουτ. Όλα είναι σκέψεις και τίποτα δεν είναι οριστικό. Είναι περιπτώσεις που εξετάζουμε και να προωθήσουμε το προϊόν που προσφέρουμε στον Έλληνα φίλαθλο και να τον κάνουμε περισσότερο ελκυστικό. Εφόσον τελικά καταλήξουμε στον τρόπο μεταδόσεων. Θα μπορούσαμε από το προσεχές πρωτάθλημα να υπάρχουν αγώνες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Ως θεσμός θα είναι θετικό το συγκεκριμένο γεγονός. Μετά τα παιχνίδια των προκριματικών αγώνων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα ξέρουμε τι θα κάνουμε με το τηλεοπτικό πρόγραμμα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...