Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα αποκαλύψει που βρίσκεται ο Άλεξ;

Περισσότερα από έξι χρόνια μετά ο τραγικός χαμός του Άλεξ συγκλονίζει. Οι μνήμες θα ζωντανέψουν ξανά, καθώς ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η δίκη εναντίον του παππού των δύο από τα πέντε αγόρια που ευθύνονται για τον χαμό του.Ο 64χρονος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία καθώς ισχυριζόταν πως τα παιδιά βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης και κάποιοι θεωρούν τον παππού ως τον ιθύνοντα νου πίσω από την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του μικρού παιδιού.

>Όπως λέει μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου Άλεξ Μανώλης Αναγνωστάκης στην espresso “η δίκη αυτή, η οποία θα κλησει και τον δικαστικό κύκλο της υπόθεσης, είναι πολύ σημαντική γιατί η οικογένεια του Άλεξ θεωρεί ως κύριο υπεύθυνο για την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του παιδιού τον παππού, εξ ου και η πρωτόδικη καταδίκη του για υπόθαλψη εγκληματία. Θεωρούμε ότι υπό το βάρος της απόφασης αυτής και της πιθανότητας να οδηγηθεί στη φυλακή, ο 64χρονος ίσως αποκαλύψει που βρίσκεται το πτώμα του αγοριού”.

Οι “φυσικοί αυτουργοί” τα πέντε αγόρια, δυο ελληνόπουλα και τρία παιδιά μεταναστών, είχαν καταδικαστεί λόγω του ότι ήταν ανήλικοι σε αναμορφωτικά μέτρα.

ΠΗΓΗ Newsit.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...