Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς ομογενής Γιώργος Ρεβελιώτης «επιστρέφει» & μιλάει για όλα! (vd)

Ο Αρκάς ομογενής Γιώργος Ρεβελιώτης «επιστρέφει» & μιλάει για όλα! (vd)
Μόλις πριν λίγες μέρες, την Ελλάδα επισκέφτηκε ο πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιώργος Ρεβελιώτης (με καταγωγή από την Νεστάνη Αρκαδίας), που απασχόλησε αισθητά τα Μ.Μ.Ε. κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Δείτε ακόμα:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το Καλημέρα Αρκαδία τον συνάντησε στην Τρίπολη, για μια συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης. Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Έλλη…νες» με την Έλλη Αρτοπούλου.
 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τοποθετήθηκε για τη σημαντική και επιτυχημένη προσπάθεια που πραγματοποίησε, ως δική του πρωτοβουλία, ο Αρκάς Ομογενής και πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Α. Γιώργος Σιουρούνης, ο οποίος κατάφερε να μαζέψει 125.000 δολάρια και να τα αξιοποιήσουν για το τμήμα Αιμοκάθαρσης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, όπως και έγινε πρόσφατα.
 
Επίσης, αναφέρθηκε στην ευχάριστη επίσκεψη του Βουλευτή Αρκαδίας, Κώστα Βλάση στην Αμερική και τις προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν για να ανοίξουν «πόρτες» συνεργασίας Ελλάδας και Αμερικής. Συγκεκριμένα, μέσα από πρωτοβουλίες του Γιώργου Ρεβελιώτη και της Π.Ο.Α. άνοιξαν «γέφυρες» επικοινωνίας για μοναδικές συνεργασίες.
 
Μίλησε ακόμα για την καταξιωμένη πολιτικό κα Μαρία Πάππας, η οποία όπως ανέφερε έχει θέληση να βοηθήσει την Ελληνική κυβέρνηση.
 
Ο κ. Ρεβελιώτης αναφέρθηκε ακόμα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και το κοινό τους σημείο που αποδεικνύει την… «διαφορά».
 
Για την νέα πρωτοποριακή επένδυση που ετοιμάζει στην Ελλάδα με την «Θέμιδα» της δικαιοσύνης, μίλησε στη συνέχεια, αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα, σε μια σύντομη αλλά ουσιαστική συνέντευξη.
«Είναι ιδιαίτερη η τιμή, να συναντήσω για άλλη μια φορά, έναν Αρκά, ομογενή, όπως ο κύριος Γιώργος Ρεβελιώτης και να συνομιλήσω μαζί του, για τόσο σημαντικά θέματα που αφορούν δράσεις & όραμα, για μια «δυνατή» Ελλάδα.
 
Νιώθω πως είναι από τους πρωτοποριακούς ανθρώπους, που έχουν την ικανότητα, την θέληση & την ανάγκη, να πρωτοπορούν και να αφήνουν το δικό τους «ξεχωριστό» λιθαράκι για κάθε καλό της πατρίδας & των Ελλήνων.
 
Μια προσωπικότητα, που με την θητεία του, ως Πρόεδρος στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, άφησε το δικό του «αποτύπωμα», μέσα από αποτελεσματικές δράσεις.
 
Το Καλημέρα Αρκαδία εύχεται από καρδιάς, «καλή επιτυχία» στο νέο επιχειρήν του, με συνδετικό κρίκο πάντα την Ελλάδα μας».
 
*Ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία το Καφεπωλείον  «Μέντα» στην Πλατεία Πετρινού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...