Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα κρούσματα εγκληματικότητας στη Γορτυνία φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μ. Σφυρής

Τα κρούσματα εγκληματικότητας στη Γορτυνία φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Μ. Σφυρής
Το νέο κρούσμα εγκληματικότητας σε χωριό της Γορτυνίας αποκάλυψε αποκλειστικά το «Καλημέρα Αρκαδία», μετά από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Παπαρασκευόπουλου. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)
10881522 894489700583331 6991105196416855605 n
Οι αντιδράσεις για αυτή την κατάσταση που έχει σκορπίσει το φόβο στα απομακρυσμένα χωριά της Αρκαδίας, υπήρξε άμεση αντίδραση από τον δημοτικό σύμβουλο Γορτυνίας Μιχάλη Σφυρή ο οποίος προτίθεται να επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και να ζητήσει τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας των κατοίκων που στην πλειοψηφία τους είναι ηλικιωμένοι.
Στην επικείμενη δε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα θίξει το ζήτημα και θα προτείνει τη διεξαγωγή εκτός ημερησίας συζήτησης, με στόχο την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους μόνιμους κατοίκους ζητώντας την δραστηριοποίηση των δημοτικών συμβούλων εκείνων που λόγω της επαγγελματικής τους ιδιότητας (συνταξιούχοι και εν ενεργεία αστυνομικοί) μπορούν να υλοποιήσουν τέτοιες δράσεις.
Κύριο μέλημα του δημοτικού συμβούλου και μέλους της Οικονομικής Επιτροπής είναι να στέκεται στο πλευρό του κάθε Γορτύνιου δημότη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...