Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επανεκλογή Δημήτρη Πολλάλη στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Επανεκλογή Δημήτρη Πολλάλη στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Άλλη μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση έφτασε στο τέλος της…

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, στις εκλογές της 15ης και 16ης Σεπτεμβρίου 2021, στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, το κορυφαίο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτεία για θέματα τουρισμού, επανεκλέχτηκα για 5η συνεχή θητεία ως μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τα ξενοδοχεία Πελοποννήσου - Ελαφονήσου, 1 & 2 αστέρων.

Έχουμε το προνόμιο να δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά σε μια από τις πιο αυθεντικές και ευλογημένες περιοχές της χώρας μας, την Πελοπόννησο, έναν τόπο γοητευτικό, ελκυστικό και φιλόξενο, με πλούσια πολιτισμική και μνημειακή παρακαταθήκη, ήπιο κλίμα και φυσική ομορφιά.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και βασικός τροφοδότης του εθνικού ΑΕΠ.

Επιβάλλεται να είμαστε παρόντες στις σύγχρονες εξελίξεις και να διεκδικούμε με γνώση, εμπειρία, όραμα, συνέπεια, αποφασιστικότητα και δυνατή φωνή, μια δυναμική αναπτυξιακή προοπτική για την Πελοπόννησο αλλά και ένα καλύτερο μέλλον για όλους  μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Alexandros Vassilikos αλλά και σε όλους τους συναδέλφους ξενοδόχους για την αμέριστη εκτίμηση, την πολυετή συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι και την επερχόμενη τετραετία, ως μέλος στο νέο Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε., χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, θα αγωνιστώ συνειδητά με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον, προκειμένου να επιτύχουμε ορατά αποτελέσματα για την ισχυροποίησης των θέσεων του κλάδου μας, την περαιτέρω τουριστική αναβάθμιση της Πελοποννήσου, αλλά και την καλύτερη ποιότητα  ζωής στον τόπο μας.

Δημήτρης Ε. Πολλάλης

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

Α’ Αντιπρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου

Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ξ.Ε.Ε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...