Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάτρα: Με επιτυχία η κοπή της πίτας Γορτυνιακού Συνδέσμου

Πάτρα: Με επιτυχία η κοπή της πίτας Γορτυνιακού Συνδέσμου
Με επιτυχία έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016 του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών "ο Άγιος Γρηγόριος ο Ε'" την περασμένη Κυριακή 24/1 στο ξενοδοχείο PATRAS PALLACE.
Παρευρέθη πλήθος Γορτυνίων και φίλοι των Γορτυνίων. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος, οι βουλευτές κ. Νικολόπουλος, κ. Καστανιώτης και κ. Φωτήλας, ο πρώην βουλευτής και νομάρχης κ. Κατσικόπουλος, ο πρώην δήμαρχος κ. Καράβολας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Πλ. Μαρλαφέκας, η πρόεδρος των "Αρκάδων" κα Ανδρονοπούλου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Κοντοές, οι οποίοι κόβοντας ένα κομμάτι πίτας έδωσαν τις ευχές τους. Επίσης, πίτα έκοψαν και ευχήθηκαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Μέγας, καθηγητής ορθοπεδικής, και οι πρώην πρόεδροι κ. Θ. Δούρος, βιομήχανος, και κ. Γ. Κακούρης, ιατρός- πρόεδρος ιατρών νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα.
Μετά την κοπή έγινε η καθιερωμένη βράβευση επιτυχημένων Γορτυνίων της κοινωνίας της Πάτρας. Φέτος βραβεύθηκαν οι αδερφοί Ιωάννης- Κωνσταντίνος- Πλάτων Μαρλαφέκας, υιοί του αειμνήστου Παναγιώτη εκ ΜΑΡΚΟΥ Γορτυνίας. Παρέλαβαν από τον πατέρα τους μία οικογενειακή επιχείρηση (εταιρεία αναψυκτικών Λουξ) και με την εργατικότητα και της επιχειρηματικότητα τους την οδήγησαν σε μία Εθνικής εμβέλειας βιομηχανία, διαφημίζοντας την Πάτρα. Επισυνάπτεται σχετικός φάκελος φωτογραφιών.
2) Με θλίψη ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας Δημητρίου Παπασπηλίου εκ ΚΑΛΛΙΑΝΙΟΥ Γορτυνίας. Ο εκλιπών υπήρξε δραστήριο μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, είχε διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος στον πρώην Καποδιστριακό δήμο ΗΡΙΑΙΑΣ.
3) Η Μαρία Κολοβού- Ρουμελιώτη εκ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑΣ, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό 2015, για όλα τα είδη της λογοτεχνίας, της Πανελληνίου Έκδοσης Λογοτεχνών, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ στο είδος Νουβέλας για το έργο της "Στην κατακόμβη της σαρκός".















































http://www.thebest.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...