Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χατζηβασιλείου: «Είμαστε όλοι μέλη παγκόσμιου πειράματος - Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης»

Χατζηβασιλείου: «Είμαστε όλοι μέλη παγκόσμιου πειράματος - Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης»

Μια ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ειδικότερα, χρησιμοποίησε φράσεις όπως «οι επιστήμονες τώρα μας τα γυρίζουν», «ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει», «είμαστε όλοι μέλη (με βούληση ή μη) ενός παγκόσμιου πειράματος».

 

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Φαίνεται πως με τον συγκεκριμένο ιό η ανοσία της αγέλης δεν σημαίνει αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Με κάποιους ιούς, όπως π.χ. με την ανεμοβλογιά, εάν κολλήσεις μία φορά, αυτό ήταν. Πάει και τελείωσε. Δεν θα την ξανακολλήσεις στο υπόλοιπο της ζωής σου. Από την άλλη, υπάρχουν ασθένειες όπως η γρίπη.

Οι άνθρωποι κολλούν και ξανακολλούν διότι υπάρχει ένας συνδυασμός μεταξύ της ανοσίας και των συνεχών παραλλαγών και μεταλλάξεων του ιού που είναι συνεχώς εκεί έξω.

Δυστυχώς, η COVID-19 μοιάζει περισσότερο με τη γρίπη και όχι με την ανεμοβλογιά. Νέες μεταλλάξεις θα προκύπτουν συνεχώς, που θα μολύνουν ανθρώπους που είτε έχουν νοσήσει είτε έχουν εμβολιαστεί.

Άρα η ανοσία που θα έχουμε από προηγούμενη νόσηση ή εμβολιασμό θα είναι προσωρινή και θα χρειαζόμαστε συνεχείς εμβολιασμούς τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς αυτά τα κατανοούμε όσο περνάει ο καιρός, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πώς θα κυλήσουν τα πράγματα…»’ Τζέφρι Σέιμαν επικεφαλής επιδημιολόγος του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης» γράφει αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Απλά για να γίνει ξεκάθαρο ότι οι επιστήμονες τώρα μας τα γυρίζουν, ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει, ακόμη ερευνούν τις παραμέτρους της πανδημίας, είμαστε όλοι μέλη (με βούληση ή μη) ενός παγκόσμιου πειράματος, και γενικά ο Covid μας…. γλεντάει.

Εγώ πάντως δεν θυμάμαι ποτέ ένα εμβόλιο κατά της γρίπης να είχε πιάσει όλες τις μεταλλάξεις! Κάθε χρόνο η γρίπη (που θυμίζω ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ) εμφανίζεται με νέα στελέχη.

Διαφορετικά, θα είχε εξαφανιστεί εδώ και χρόνια από τον πλανήτη. Άρα; Ο Covid 19 ήρθε για να μείνει;;; ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ ΜΟΥ!! Καλημέρα σας!» καταλήγει στην ανάρτησή της.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι οι Εμβολιασμενοι είναι καταδικασμένοι για όλη τους την ζωή. Εμβόλιο που δεν γράφει ενδείξεις και αντεδειξεις όπως αυτό είναι επικίνδυνο και θανατηφόρο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ σχόλια και κράξιμο δεν παίζουν; Μόνο στον Πετράκο; Εκτός κι αν η κυρία βολεϊμπολίστρια και πακετατζού είναι ειδική επί του θέματος

  • Ανωνυμος
    Ανωνυμος Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά,εσύ άιντε να ψάξεις για κανένα χαμένο πακετο που στέλνει η θεία στη κολοπετινιτσα και άσε την ιατρική για αυτούς που τη σπουδασαν.Ελεος δηλαδή!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...