Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Οκτώβριο 2022!

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Οκτώβριο 2022!

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Αστρολόγος

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828( και fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta           

Site: www.virginialeousi.com

ΟΚΤΩΒΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ: Στις 10 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν. Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Σε κλίμα ανανέωσης και αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τομέας των σχέσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε φροντίστε πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα ή ενθουσιαστείτε, να γνωρίσετε καλά όλες τους τις πλευρές. Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας κι άλλα πρόσωπα που θα απορροφούν την καλή σας ενέργεια και θα σας δίνουν αρνητικότητα. Στις 30 με τον Ερμή να περνάει στο Σκορπιό, προσπαθήστε στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Εάν δε σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά θα ζείτε και θα γεννιούνται συνέχεια ψευδαισθήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μερικές από τις οικογενειακές θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιείτε. Από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το μήνα προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Στις 31με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύστε το αίσθημα ευθύνης που θα σας προφυλάξει από λάθη και θα κάνει τις προσπάθειές σας επιτυχημένες. Μέρα με τη μέρα οι πιέσεις που υπήρχαν στην αρχή θα υποχωρήσουν και θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και απολαμβάνετε. Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδο σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί επιδιώξτε τις και εσείς.

 

ΛΕΩΝ: Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε. Οι γρήγοροι ρυθμοί των εξελίξεων δε θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για προσωπικές στιγμές και ίσως αναγκαστείτε να κολυμπήσετε στα βαθιά μέσα από περιπλεγμένες καταστάσεις.

Θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 3 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για να βρεθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που επιθυμείτε αλλά και για να ζήσετε με τον τρόπο που σας αντιπροσωπεύει. Όμως, επειδή εύκολα θα μπορέσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις ή να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις, προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, τις υποσχέσεις που θα δώσετε, ακόμα και τα σχόλια που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν κραδασμοί στις σχέσεις σας, ειδικά αν αυτές θα είναι επαγγελματικές.

 

ΖΥΓΟΣ: Στις 12 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήνετε την απόδοσή σας να πέσει, βασιζόμενοι στους άλλους πως θα είναι συνέχεια εκεί να σας βοηθούν στα δύσκολα. Ακόμα και αν στην περίπτωσή σας δεν ισχύει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως στα ωραία είναι όλοι εκεί αλλά στα άσχημα απουσιάζουν, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ενέργειά σας στο μάξιμουμ ώστε να έχετε δυνάμεις αν τις χρειαστείτε. Στις 25 που πραγματοποιείται Μερική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα οπλιστείτε με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους. Είστε αρκετά υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και δε θα κερδίσετε τίποτα.  Αν ξεπεράσετε τα όρια να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερον σας ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 8 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα σας θυμίσει πως δεν πρέπει να αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και δε χρειάζεται να παίζετε το ρόλο του θύματος που δε σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας. Εάν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνο με τον εαυτό σας θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα και αν οι αναλυτικές συζητήσεις δε σας αντιπροσωπεύουν, προχωρήστε ακάθεκτοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίζοντας αυτή τη φορά να είστε ειλικρινείς και περνώντας σε εξομολογήσεις, θα θέσετε νέες βάσεις που θα βοηθήσουν τη σχέση σας να λειτουργεί ομαλά. Στις 24 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως, μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας, αφού ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως αυτό το άτομο δε σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, αλλά στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο μήνας θα είναι γεμάτος ευκαιρίες για να μην μείνετε μόνοι, αρκεί να αποφασίσετε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, ακόμα και να ταξιδέψετε. Οι πολλές επαφές θα πολλαπλασιάσουν τα καινούρια άτομα στη ζωή σας και θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Όμως, στις 29 που ο Δίας περνάει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, θα υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχετε επιστροφές του παρελθόντος που θα διεκδικούν εκ νέου την καρδιά σας, σκεφτείτε πριν αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...