Οι ασθενείς με covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Με βάση τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον covid, μέχρι και την Δευτέρα 17 Μαΐου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 90 άτομα (τα 5 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 9, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 5, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 29, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 26 (τα 5 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 11 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 10.
Σχετικά Άρθρα
- Έναρξη λειτουργίας Τακτικού Εξωτερικού Ορθοπεδικού Ιατρείου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
- Δυο ακόμη μόνιμοι ιατροί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης - Ενισχύεται το Ορθοπεδικό Τμήμα
- Ο Άδωνις μετακίνησε γιατρούς από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο για να λειτουργήσει ξανά η Παθολογική του Νοσοκομείου Καλαμάτας
- Έκλεισαν οι παθολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Καλαμάτας - Σε Τρίπολη και Σπάρτη οι νέες εισαγωγές
- Βλάσης: "Πολύ καλά τα νέα και ιδιαίτερα σημαντικές οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο"






