Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΛΓΑ | Προκήρυξη για μίσθωση ακινήτου στην Τρίπολη

ΕΛΓΑ | Προκήρυξη για μίσθωση ακινήτου στην Τρίπολη

Ο ΕΛΓΑ προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές, για τη μίσθωση ακινήτου, με συνολική ωφέλιμη επιφάνεια (γραφειακοί χώροι, χώροι αρχειοθέτησης, κ.λ.π.) πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500 τ.μ.) περίπου, με δυνατότητα απόκλισης ±10%, για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Υποκ/τος ΕΛ.Γ.Α. Τρίπολης, εντός των ορίων της πόλης της Τρίπολης, προϋπολογισμένης δαπάνης κατ’ ανώτατο όριο τριάντα έξι χιλιάδων ευρώ (36.000,00€), ετησίως.

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης θα είναι πέντε (5) έτη, αρχομένη από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από τον ΕΛ.Γ.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Προμηθειών Οργανισμού ΕΛ.Γ.Α. (ΦΕΚ 2302/Β/99), στα γραφεία των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΕΛ.Γ.Α. στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 45, στην αίθουσα συνεδριάσεων (6ος όροφος), την 27-07-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της Πενταμελούς Επιτροπής Προμηθειών του ΕΛ.Γ.Α.

Το προσφερόμενο για μίσθωση ακίνητο θα είναι συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας (γραφειακοί χώροι, χώροι αρχειοθέτησης κλπ) πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500 τ.μ.) περίπου, με δυνατότητα απόκλισης ±10%, κατάλληλο για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Υποκ/τος ΕΛ.Γ.Α. Τρίπολης. Το ακίνητο είναι επιθυμητό να διαθέτει θέσεις στάθμευσης. Στην ωφέλιμη επιφάνεια δεν συνυπολογίζεται η επιφάνεια των κοινοχρήστων χώρων, ήτοι της κεντρικής εισόδου, των κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων και του προθαλάμου των καθώς και τυχόν χώροι υπογείου (αποθήκες, εγκαταστάσεις κλπ) Η θέση του προαναφερ

Όλη η προκήρυξη εδώ https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A96%CE%96%CE%9B46%CE%A8%CE%A7%CE%9E5-%CE%96%CE%A83?inline=true

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...