Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Το καθιερωμένο Σπαθαραίικο Αντάμωμα του 15Αύγουστου

Για το καθιερωμένο Σπαθαραίικο Αντάμωμα του 15Αύγουστου, "παρόλη την οικονομική δυσκολία να ανταποκριθεί ο Σύλλογός μας, έχει ληφθεί η απόφαση, να μη το στερηθεί το χωριό μας, εφόσον είναι από τις καλύτερες αφορμές να συναντηθούμε όλοι οι πατριώτες, καθώς και να δείξουμε εμπράκτως και το ενδιαφέρον μας για τη στήριξη του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτές της Πανσελήνου στον Πλάτανο Κυνουρίας

Οι Γιορτές της Πανσελήνου διοργανώνονται στον Πλάτανο την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 και είναι μέρος των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το Καλοκαίρι του 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στο μεγάλο γλέντι που έγινε στο Κακούρι (εικόνες και βίντεο)

Παραδοσιακό Πανηγύρι- μεγάλο γλέντι έγινε την Παρασκευή στην πλατεία του χωριού από το Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αρτεμισίου"Η Άρτεμις". Έπιαξαν και τραγούδησαν τα μεγαλύτερα και πιο αγαπητά ονόματα στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού.

Διαβάστε περισσότερα...

Διατησία - Οι Αρκάδες της Super League

 Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών, βοηθώ, διαιτητών, υποψήφιων ανόδου, ταλέντων και παρατηρητών Super League και Football League περιόδου 2013-2014.

Από την Αρκαδία, στην Super League θα παίζει ξανά ο Γιάννης Δελφάκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Νεκρός 24χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο στην Τρίπολη - Είχε χάσει τον αδελφό του πριν λίγα χρόνια (εικόνες)

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το Σάββατο περίπου στις 2.15 το μεσημέρι, στην οδό «Ναυπλίου», στην Τρίπολη, στο ύψος του βενζινάδικου «Ελίν».

Διαβάστε περισσότερα...

«Γελάω με τα σενάρια που λένε ότι θα βάλω υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με τη Χρυσή Αυγή» λέει γνωστός καρδιολόγος στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Η σεναριολογία που αναπτύχθηκε τελευταία και έκανε λόγο για ενδεχόμενη υποψηφιότητα γνωστού καρδιολόγου με τη Χρυσή Αυγή, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Τρίπολης, ήταν έντονη.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο κόμματος, το όνομα του συζητήθηκε, κάτι που επιβεβαίωσε στο kalimera-arkadia.gr, ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Τρίπολης της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Σκαντζός.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πλημμύρισε» μουσικές και χορούς από την Αρκαδία, την Κορινθία και την Πτολεμαίδα το θεατράκι της Τρίπολης (εικόνες και βίντεο)!

Η 5η χορευτική λαογραφική συνάντηση από τον Χορευτικό Σύλλογο Τεγέας πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Αγίου Γεωργίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και της ΚΕΔΗΤ.

Το θεατράκι ήταν σχεδόν γεμάτο και όσοι ήταν εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορούς από όλη την Ελλάδα από το Χορευτικό σύλλογο 'Τεγέα', τον πολιτιστικό σύλλογο οικισμού Καρδιάς Πτολεμαΐδας 'Η Μέρα' και τον πολιτιστικό σύλλογο Περαχώρας Λουτρακίου, από την Κορινθία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...