Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε το βίντεο: Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας!

Δείτε το βίντεο: Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας!
Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης (91.5 fm) παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/10/2014), στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.
Η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Δήμου Τρίπολης Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο  ο οποίος είπε ότι «η ποιοτική ψυχαγωγία και η έγκυρη ενημέρωση … έχουν ΕΝΑ σταθμό»!
Στη συνέχεια, μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ο οποίος αναφέρθηκε στην αντικειμενικότητα που παραδοσιακά προσεγγίσει τα γεγονότα ο σταθμός και υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ελεύθερα και χωρίς παρεμβάσεις, προκειμένου να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο που ήταν στην παρουσίαση, θύμισε ότι επί ημερών του, το Ραδιόφωνο μεταφέρθηκε σε δημοτικό κτίριο, στην κάτω αγορά και ότι εξασφαλίστηκαν οι θέσεις εργασίας του προσωπικού.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος τόνισε ότι τον πλουραλισμό και την αντικειμενικότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία.
Αμέσως μετά προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο που παρουσίαζε το νέο πρόγραμμα του σταθμού.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε πάλι ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ ο οποίος μίλησε αναλυτικότερα για το νέο πρόγραμμα επισημαίνοντας ότι από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο κάνει μία νέα αρχή, με πολλές νέες εκπομπές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Είπε ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο είναι μπροστά στις εξελίξεις, με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα, για έγκυρη ενημέρωση, 24 ώρες το 24ωρο.
«Από τις 8 το πρωί, έως τη 1 το μεσημέρι, ακούμε την αληθινή πλευρά των εξελίξεων. Με ειδήσεις, κρίσεις, επικρίσεις και…χωρίς διακρίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι «5 με 7 το απόγευμα, παίζουμε μπάλα σε όλα τα γήπεδα! Η νέα αθλητική μας ζώνη, σας σερβίρει καθημερινά τις τελευταίες αθλητικές εξελίξεις!»
Κατόπιν, έκανε ειδική αναφορά στους φορείς που αναλαμβάνουν νέες εκπομπές, όπως το Επιμελητήριο, ο ΟΚΑΝΑ, ο Ιατρικός Σύλλογος, η Φιλαρμονική και πολλοί άλλοι, αλλά και στους εθελοντές που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για τον εμπλουτισμό του ραδιοφωνικού προγράμματος.

Όλο το πρόγραμμα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, δείτε -σε μορφή excel, πατώντας ΕΔΩ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...