Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Νύχτα με την πανσέληνο να φωτίζει τη θάλασσα στον Τυρό Κυνουρίας (vd)

Μια βόλτα στον Τυρό, ειδικά για όσους είναι ρομαντικοί, είναι ό,τι καλύτερο αυτές τις μέρες, που όλοι απολαμβάνουμε την πανσέληνο...

Η κάμερα του kalimera-arkadia.gr κατέγραψε μοναδικές εικόνες με το φεγγάρι να πρωταγωνιστεί, λίγο πριν νυχτώσει αλλά και αφού έπεσε η νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η σιωπή του Δημάρχου, οι κορδέλες της Πετρινού και οι τσακωμοί για την πρώτη θέση!

 

-Γεια χαρά σε όλους τους «καληνυχτάκηδες»! Σε όλους εσάς, που όσο πάει και αυξάνεστε … Σε εσάς που δεν μπορείτε χωρίς παρασκήνιο…

Διαβάστε περισσότερα...

Έλεγχος πόθεν έσχες και σε γιατρούς και απογραφή ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ

Την επέκταση του ελέγχου «πόθεν έσχες» και στους γιατρούς που συνταγογραφούν για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), μετά τους διοικητές των νοσοκομείων, καθώς και την απογραφή ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ τον Σεπτέμβριο, εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός κατήγγειλε περιπτώσεις γιατρών που εκτελούν όλες τις συνταγές σε ένα φαρμακείο ή γράφουν φάρμακα μόνο μίας εταιρείας, σε ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 75% και οι ίδιοι βρίσκονται δύο και τρεις φορές πάνω από τον μέσο όρο των γιατρών ίδιας ειδικότητας, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν πρόκειται να αυξηθεί το εισιτήριο πρόσβασης των πέντε ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία

Τη μνημονιακή δέσμευση, που ψηφίσθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και προβλέπει τη συμμετοχή με 25 ευρώ στο κόστος νοσηλείας εάν κάποιος κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο θα συζητήσει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με την τρόικα στη σχετική διαπραγμάτευση του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση έως τις 31 Αυγούστου για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς από αγρότες

Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2012, έως τις 31 Αυγούστου 2013, υπενθυμίζει με επιστολή προς τους αγρότες που δεν έχουν ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, o πρόεδρος του ΕΛΓΑ Βασίλης Έξαρχος.

Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε στη Σύρνα η γιορτή των Γορτυνίων Αγίων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στη Σύρνα, από το Σύλλογο Συρναίων,  η Θεία Λειτουργία για τους Γορτύνιους Αγίους και το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των αοιδίμων ιερομονάχων Θεόκτιστου (Αλεξόπουλου) και Γεννάδιου (Σιέμπου), χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Κανάκη.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποδηλατικό οδοιπορικό στην Πελοπόννησο με πέρασμα από Τρίπολη και Κυνουρία!

Το ποδηλατικό οδοιπορικό του Σπύρου Καρατζούλη, έχει ως σκοπό την εξάπλωση της χρήσης του ποδηλάτου. Θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου. Σημείο εκκίνησης/τερματισμού η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Η διαδρομή αναλυτικά είναι η εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας στη Βυτίνα

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, θα πραγματοποιήσει το «Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας» στα τέλη Αυγούστου 2013 στη Βυτίνα σε συνεργασία με τους μελισσοκόμους του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Οδυσσέας: «Ούτε οι Τράπεζες θέλουν τους πλειστηριασμούς αυτή τη στιγμή διότι δεν θα έχουν τι να τα κάνουν τα σπίτια»!

 Συνέντευξη στο Βήμα fmέδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για το ζήτημα της άρσης των πλειστηριασμών και για τις πολιτικές εξελίξεις…

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...