Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Την πίτα του για το 2014 έκοψε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης! (vd)

 Σε μια λιτή εκδήλωση στα γραφεία της, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 fm πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτάς της, στην πλατεία της νέας δημοτικής αγοράς, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Ολομέλεια στη Χρυσή Αυγή Τρίπολης

Την Δευτέρα 13\01\2014 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Τ.Ο. Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία ολομέλεια της Τ.Ο. και ομιλία του γραμματέα της Τ.Ο. Τριπόλεως κ. Νικολάου Σκαντζού με θέμα "Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα...

Μπάχαλο στην κεντρική πλατεία με διπλοπαρκαρισμένα που μπλόκαραν λεωφορείο!

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη μας, είναι έντονο και καθημερινό πρόβλημα... 

Πολλοί είναι αυτοί που πλέον το σκέφτονται καλά πριν πάρουν αυτοκίνητο για να κυκλοφορήσουν και ακόμα περισσότεροι αυτοί που παρανομούν παίρνοντας το, προτιμώντας διάφορα σημεία για να το παρκάρουν (έστω και προσωρινά), από πεζοδρόμια μέχρι θέσεις στάθμευσης των ΑΜΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας απαντά στις φήμες για τους υποψηφίους του στις δημοτικές εκλογές

Με αφορμή διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στη Τρίπολη αλλά και σε άλλους Δήμους της Αρκαδίας, σχετικά με τους υποψήφιους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε:

 

Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος οι «ουρές» στις εφορίες με τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια λένε ιδιοκτήτες ακινήτων στην Αρκαδία (vd)

Αλλαγή για όσους ενοικιάζουν ακίνητα ισχύει από την 1 Ιανουαρίου 2014 και ειδικότερα αλλαγή στον τρόπο δήλωσης των μισθωτηρίων στην εφορία.

Έτσι λοιπόν όσοι νοικιάζουν ακίνητα στην περιοχή μας, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και να υποβάλλουν τα μισθωτήρια συμβόλαια.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποψηφιότητα για Δήμαρχος Τρίπολης θέτει και ο Νίκος Τσιαμούλος – Οριστική η ρήξη με Παυλή

Οριστικό θα πρέπει να θεωρείται, ότι χωρίζουν οι πολιτικό δρόμοι του Νίκου Τσιαμούλου και του Δημήτρη Παυλή. Οι δύο άνδρες έχουν πάρει τις αποφάσεις του και θα κινηθούν ξεχωριστά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.

Μία σειρά από λόγους,  οδήγησαν σε αυτό το πολιτικό «διαζύγιο» που δημιουργεί νέα δεδομένα στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο κάλεσμα για φιλοζωικό σύλλογο στην Τρίπολη

Λόγω της αδρανείας πολλών ανθρώπων και βλέποντας πόσο μεγάλο και λυπηρό είναι το πρόβλημα που υπάρχει στον Δήμο Τριπόλεως, ο Γεώργιος Τσακρακλίδης Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης, και μόνο από αγάπη για τα ζώα, ζητώ την βοήθεια όλων των Αρκάδων Φιλόζωων να στηρίξουν την προσπάθεια δημιουργίας Φιλοζωικού Συλλόγου στον Δήμο Τριπόλεως.

Διαβάστε περισσότερα...

Κατατέθηκε τροπολογία για αύξηση 5 λεπτών σε τσιγάρα και καπνό

Την κατάργηση της καταβολής του ποσού των 25 ευρώ από ασθενείς για την εισαγωγή τους σε νοσοκομεία του ΕΣΥ και ταυτόχρονα την αύξηση κατά 5 λεπτά της τιμής τσιγάρων και καπνού, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε πριν λίγο στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση κατοίκων στα Λαγκάδια - «Είναι καθαρό το νερό που πίνουμε;»

Επιτροπή Κατοίκων Λαγκαδίων κάνουν κάλεσμα για το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στις 11.00 το πρωί στο café Πελασγός Λαγκαδίων «για να μιλήσουμε ΟΛΟΙ μαζί για τα σοβαρότατα προβλήματα του χωριού μας όπως είναι το ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ και άλλα!»

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...