Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Προχωράει για Μπακασέτα ο Άρης

Ο Άρης έριξε το βάρος στην απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε περισσότερα...

Συζήτηση για τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τη Δευτέρα στην Τρίπολη

Το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης τη

Διαβάστε περισσότερα...

Συστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για την αιθαλομίχλη

Με βάση την εξέλιξη των μετρήσεων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Κυριακή και τη Δευτέρα, το Υπουργείο Υγείας συστήνει:

Διαβάστε περισσότερα...

Νίκησε ο Αστέρας και παρέμεινε κοντά στην 4η θέση!

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά εντός έδρας με 3-0, επί του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Καράσκο στο 19΄, ο Σανκαρέ στο 45΄ και ο Χουάνμα στο 50΄ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας παρέμενε μόλις ένα πόντο πίσω από τον Παναθηναικό και είναι 5ος.

Διαβάστε περισσότερα...

Προφυλακιστέος και ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής!

Και ο τρίτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, κρίθηκε προφυλακιστέος, με απόφαση ανακριτών και εισαγγελέα.Ο κ. Μπούκουρας απολογήθηκε, από τίς 10.30 το πρωί, ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, επί 7ωρο, ολοκληρώνοντας την απολογία του λίγο μετά τίς 5.30 το

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής με τον Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο!

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Βαρθολομαίο είχαν την τιμή να συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, Γιώργος Ρεβελιώτης και Ανδρέας Παπαντωνίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισε η διανομή δωρεάν τροφίμων σε τρίτεκνους – Οργή για τον αποκλεισμό πολλών οικογενειών (vd)

Το 45% των τρίτεκνων οικογενειών απορρίφθηκαν από το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων στην Αρκαδία. Πολλές τρίτεκνες οικογένειες είναι εξοργισμένες για τον αποκλεισμό τους εξαιτίας οικονομικών κριτηρίων.

Την Κυριακή το πρωί ξεκίνησε η διανομή τροφίμων σε όσες οικογένειες ήταν δικαιούχες.

Διαβάστε περισσότερα...

Θέμα ημερών να λειτουργήσει το σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου!

Οι εργασίες στο σαλέ και τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς . Το σαλέ έχει πραγματικά αλλάξει όψη προς το καλύτερο με περισσότερες τζαμαρίες σκάλες , εξόδους κινδύνου και περισσότερες τουαλέτες ακόμα και για ΑΜΕΑ. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους θα είναι έτοιμο για λειτουργία σε περίπου 5-10 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...