Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικόλαος Χρόνης: «Μεγάλη ευεργέτιδα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου η κυρία Γκουντάνη» (vd)

Νικόλαος Χρόνης: «Μεγάλη ευεργέτιδα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου η κυρία Γκουντάνη» (vd)
Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, περιηγήθηκαν ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, συνοδευόμενος από την κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, τον Γενικό Γραμματέα Gorg Steiner του Διεθνούς Οργανισμού Albert Schweitzer, τον Bαρόνο Tony Bridel Χατζηδημητρίου αλλά και τον γνωστό Εραλδικό καλλιτέχνη Ιωάννη Βλαζάκη.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Αιμοδυναμικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, που έχει δωρίσει η κυρία Γκουντάνη, ο Διευθηντής της καρδιολογικής κλινικής κος Χρυσός εξήγησε αακριβώς σχετικά με την λειτουργία του Αιμοδυναμκού και την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρει στον κόσμο που το έχει ανάγκη. 
Στην συνέχεια , ανακοινώθηκε μία μεγάλη έκπληξη, μία «Νέα δωρεά», για να δοθεί ένας ηλεκτροκαρδιογράφος, στο Νοσοκομείο, προκαλώντας συγκίνηση στο άκουσμα της νέας κοινωνικής της προσφοράς όπου ανακοίνωσε η νόμιμη εκπρόσωπός της κα Σούλα Αντωνοπούλου,(ένας άνθρωπος που στηρίζει όλο το χρονικό διάστημα την κα Γιαννούλα Γκουντάνη). Όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και υπήρξε πολύ συγκινητικό κλίμα αμέσως μετά την ανακοίνωση, της νέας δωρεάς που θα συντελέσει στην «ενίσχυση» του μηχανικού εξοπλισμού της καρδιολογικής κλινικής.Ο κ. Νίκος Χρόνης Διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε πως "Η κα Γιαννούλα Γκουντάνη είναι μεγάλη ευεργέτιδα για το Νοσοκομείο". 
Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από το Διοικητή του Νοσοκομείου, κύριο Νίκο Χρόνη, στην παιδιατρική πτέρυγα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν το υπέροχο playroom που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τη Παναρκαδική Ομοσπονδία της Αμερικής (μετά από έρανο που πραγματοποίησε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της) που βρίσκεται εκεί, όπως επίσης ενημερώθηκαν για το «Ιερό έργο» της Π.Ο.Α. από το 1951 όπου δημιούργησαν το Νοσοκομείο έως και σήμερα και τέλος συνομίλησαν με τους εργαζομένους του Παναρκαδικού.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο σπίτι του Κώστα Καρυωτάκη, που σήμερα στεγάζεται η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπου δόθηκαν σε όλους αναμνηστικές καρφίτσες με το έμβλημα του πανεπιστημίου, ενώ είχαν τη χαρά να μάθουν την ιστορία του σημαντικού Αρκά ποιητή και πεζογράφου.
Π.Α.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...