Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για ποιο λόγο αποκλείστηκε το απογευματινό «Καραμελόσπιτο» από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ

Για ποιο λόγο αποκλείστηκε το απογευματινό «Καραμελόσπιτο» από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ
Η μοναδική δομή στην Αρκαδία που αποκλείστηκε από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ είναι ο απογευματινός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Καραμελόσπιτο», που βρίσκεται στην οδό Βερβαίνων και Κυνουρίας, στην Τρίπολης., Φορέας είναι η ΚΕΔΗΤ.
Η δομή αυτή αποκλείστηκε και αφορά 7 βρέφη (8 μηνών έως 2,5 ετών) και 14 προ-νήπια (από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση). Συνολικά 21 παιδιά.
Προβλεπόταν να λειτουργία από τις 4.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ, με σίτιση, αλλά χωρίς μετακίνηση.
Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, το σφάλμα για το οποίο αποκλείστηκε η δομή είναι ότι δεν ισχύει το δικαιολογητικό
«Δ13. ΑΔΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ Ή ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ή ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ».

4 σχόλια

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ!!!!!!!!!
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ!!!!!!!!! Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΕΤΑΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΕΛΟΣΠΙΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΨΟΓΑ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΝΑ ΤΑΧΙΣΤΑ! ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!

  • Φαίδων Γεωργίτσης
    Φαίδων Γεωργίτσης Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου ρε Τσούκα άρχοντααααααα! Κοκορέτσι τά'κανες πάλι! Ξύπνα ρε μήτροοοοοο! Άντε να φουμάρεις 'κανα τσιγαράκι με το Ρουλάκι τώρα και να συζητάτε πόσο κουραστική ήταν άλλη μια μέρα...Αλλά πρόσεξε...Αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις...Να μου το θυμηθείς...

  • Διονυσια
    Διονυσια Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Με την ίδια άδεια και τις ίδιες συνθήκες λειτουργίας το απογευματινό καραμελοσπιτο τα τελευταία χρόνια δεν αποκλείστηκε ποτέ από το πρόγραμμα της εεταα. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος που συνέβη αλλά και το ότι είναι άκρως παράλογο όλο αυτό. Το παράλογο αυτό όμως στέρησε την εργασία σε τρεις παιδαγωγούς και έφερε σε αδιέξοδο όσες μητέρες εργάζονται απόγευμα. Αναρωτιέμαι αν αυτοί είναι σημαντικοί λόγοι να αποδοθούν ευθύνες ή έστω να απαντηθούν ερωτήματα που δημιουργουνται σε λογικά σκεφτομενους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν είτε τους αφορά άμεσα ή έμμεσα όλοαυτό. Φέτος το απογευματινο,του χρόνου άραγε για ποιο σχολείο θα θεωρηθεί με συνοπτικές διαδικασίες ότι δεν ισχύει η άδεια του και θα μείνει εκτός φέρνοντας σε αδιέξοδο ακόμα περισσότερες οικογένειες??? Και τι είναι αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και δεν έγινε φέτος? ???

  • Τούλα
    Τούλα Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μας πείτε γιατί δεν ισχύει το δικαιολογητικό; Κάποιος λόγος δεν υπάρχει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...