Menu
RSS
Παρασκευή, 19/06/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Έργα σπουδαίων καλλιτεχνών σε έκθεση που εγκαινιάστηκε στην Τρίπολη (vd)

Έργα σπουδαίων καλλιτεχνών σε έκθεση που εγκαινιάστηκε στην Τρίπολη (vd)
Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Ελλήνων Εικαστικών Καλλιτεχνών, με τίτλο «Αρκαδία Χαίρε», πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα τέχνης «Κούρος», στην Τρίπολη.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να θαυμάσει τα έργα σπουδαίων και βραβευμένων καλλιτεχνών, από την Τρίπολη, αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος.
Η εκδήλωση εντάσσεται στo πλαίσιo της διεκδίκησης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021.
Έργα των Νίκου Μπίσια, Γιάννη Σαλαπάτα, Απόστολου Γιαγιάννου, Εύης Σιδέρη, Νίκου Τσαρουχά, Γιώργου Κατημεριζόγλου, Δημήτρη Ταλαγάνη, Δημήτρη Κούρου, Κώστα Παπαθεοδώρου, Γιάννη Μπάρδη, Λεωνίδα Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Προκόπου, Άγγελου Παναγιωτίδη και Γίωργου Λάγκα γέμισαν με ομορφιά και ταλέντο την αίθουσα.
Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν -μεταξύ άλλων- ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, που εγκαινίασε την έκθεση, καθώς και δυο πρώην δήμαρχοι της πόλης μας, ο Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος.
Διάρκεια έκθεσης - 7 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και απόσπασμα από τη βραδιά.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...