Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χωρίς άδεια από το 2001 ήταν το «απογευματινό Καραμελόσπιτο» - Θα λειτουργήσει αλλού απογευματινός σταθμός;

Χωρίς άδεια από το 2001 ήταν το «απογευματινό Καραμελόσπιτο» - Θα λειτουργήσει αλλού απογευματινός σταθμός;
Το απογευματινό «Καραμελόσπιτο» είναι ο σταθμός ο οποίος έμεινε εκτός του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ και το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Αρχικά, έγινε μία ενημέρωση από τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, ο οποίος είπε: «Για το απογευματινό Καραμελόσπιτο, επειδή αρέσκονται να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ιστορίες στα blogs, θέλω να πω ότι το συγκεκριμένο κτήριο έχει μία αδειοδότηση, δεν έχει δύο. Απαγορεύεται στον ίδιο χώρο να υπάρχει λειτουργία δύο σταθμών και εδώ ενέχεται ο κίνδυνος να ζητηθούν τα χρήματα όλων των προηγουμένων χρόνων πίσω. Θα γίνει έλεγχος στην Τρίπολη και για άλλες 40 περιπτώσεις, ανά την Ελλάδα.

Έκανα μία κίνηση με το νομικό πρόσωπο που έχει άλλο σταθμό να δηλωθεί αυτός, εμείς θα προχωρήσουμε στην τυπική ένσταση για να έχουμε υποβάλλει όλα τα χαρτιά του άλλου σταθμού, κατά την εκδίκαση της ένστασης. Έχω ζητήσει από τις υπηρεσίες να βγει απογευματινή άδεια για το 2ο σταθμό του Νομικού Πρόσωπου που δεν χρηματοδοτείται από πουθενά. Το νομικό πρόσωπο ανταποκρίθηκε για τις άδειες. Θα πάμε με την ένταση μήπως μπορέσουμε να το περάσουμε. Να λειτουργήσει όπως πέρυσι είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να γίνει μάς είπε η ΕΕΤΑΑ.»

«Πως τα προηγούμενα χρόνια δινόταν άδεια;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Τζιούμης.

«Κάποιος καλοθελητής πήγε και είπε στην ΕΕΤΑΑ ότι είναι το ίδιο κτίριο» απάντησε ο Δήμαρχος.

Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι μονίμως απασχολείται το Δημοτικό Συμβούλιο με τα προβλήματα της ΚΕΔΗΤ. Οι υπάλληλοι είναι στον αέρα, τα παιδιά είναι στον αέρα, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.

Για το Καραμελόσπιτο, η Ρούλα Τυροβολά από την ΚΕΔΗΤ είπε ότι «στην ουσία δεν υπήρχε καμία άδεια για το απογευματινό. Λάβαμε απάντηση από την ΕΕΤΑΑ ότι ουδέποτε υπήρχε σταθμός».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Τάσος Τσούκας είπε ότι ο σταθμός λειτουργεί παράνομα, ενώ εξήγησε ότι και νωρίτερα αν είχε γίνει η αίτηση, δεν θα άλλαζε κάτι.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Η νηπιαγωγός Μαρία Γαλιώτου από τον απογευματινό Καραμελόσπιτο πήρε το λόγο και είπε ότι «είμαστε χωρίς δουλειά από 1η Σεπτέμβριου διότι κάποιοι υπάλληλοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Δεν έβγαλαν άδεια για έναν παιδικό που δουλεύει από το 2001. Οι αορίστου χρόνου θα μπορέσουν να απορροφηθούν κάπου αλλού αλλά λυπάμαι για τις υπαλλήλους ορισμένου χρόνου που χάνουμε άδικα τις δουλειές μας. Παίχτηκε παιχνίδι εις βάρος του σταθμού. Εύχομαι να μην πάρουν σειρά και άλλοι σταθμοί. Θα μπορέσει να λειτουργήσει ένας νέος απογευματινός για να εξυπηρετηθούν οι γονείς;»

Η Αικατερίνη Παρασκευοπούλου είπε ότι «πρώτα ο απογευματινός στεγαζόταν σε αυτό το κτίριο και μετά ήρθε ο πρωινός. Γιατί πετάγεται ο απογευματινός;»

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι ο πρωινός σταθμός έχει άδεια, ενώ ο απογευματινός δεν έχει. Για νέο σταθμό απογευματινό, είναι στις προθέσεις μας να λειτουργήσει με τροφεία στο ισόγειο του 2ου παιδικού.

Η μητέρα Μπούκαλη Παρασκευή σκόπευε να κάνει αίτηση για το απογευματινό Καραμελόσπιτο και τόνισε ότι ελπίζει και να γίνει κάτι γρήγορα, διότι περιμένουν πολλές μητέρες, για να λειτουργήσει ένας απογευματινός σταθμός.

2 σχόλια

  • Φωνάζει ο κλέφτης.....
    Φωνάζει ο κλέφτης..... Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίτηδες τον έκλεισαν ρε σεις! Αντιπερισπασμός λέγεται να μην ασχολούμαστε με την ταμπακιέρα! Έχουν στριμωχτεί πολύ άσχημα οι τύποι και κάνουν κινήσεις πανικού! Μήτσιο, εκτός από τον ορκωτό ΣΟΥ, υπάρχουν και κάτι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης...Αν αναλάβουν αυτοί, να δεις τρομάρα που θα πάρεις εσύ και οι δικοί σου! ;)

  • ΝΙΚΟς
    ΝΙΚΟς Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Tα προηγούμενα χρόνια Μήτσο δεν υπήρχαν καλοθελητές?
    Τώρα βρέθηκαν? Ο Σταθμός λειτουργούσε κανονικά και επί Σωτηρόπουλου και επι Κοτσιάνη και επί Σμυρνιώτη.
    Εσύ και η κουμπάρα σου τα κάνατε μαντάρα, δε στείλατε τα χαρτιά που έπρεπε και κλείσατε το σταθμό.
    ΑΙΣΧΟΣ !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...