Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο «χτύπημα» Σμυρνιώτη κατά της Δημοτικής Αρχής .. μέσω facebook!

Νέο «χτύπημα» Σμυρνιώτη κατά της Δημοτικής Αρχής .. μέσω facebook!
Η παράταξη Σμυρνιώτη δεν πήγε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με σημερινό post, ο πρώην Δήμαρχος έγραψε στο facebook:
«Δεν φτάνει που για πρώτη φορά ο Δήμος Τρίπολης δε συμμετέχει ούτε καν με ένα συμβολικό ποσό στις Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο προς τιμή του μεγάλου συμπατριώτη μας ποιητή Νίκου Γκάτσου στην γενέτειρά του Ασέα, φέτος πρωτοτύπησε πολλαπλά.
Την ώρα διεξαγωγής της συναυλίας των Σταμάτη Κραουνάκη και Παναγιώτη Μάργαρη στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ασέας, σήμερα το βράδυ, συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο με 58 θέματα ημερήσιας διάταξης.
Τραγική ειρωνεία, αρκετά θέματα - καλώς κατά τη γνώμη μου- αφορούσαν επιχορηγήσεις για διεξαγωγή εκδηλώσεων από συλλόγους και φορείς του Δήμου Τρίπολης, αυτές που η νυν πλειοψηφία με προεξάρχοντα τον νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι πέρυσι τις θεωρούσε περιττές δαπάνες για "νταουλόβεργες".
Εκτός αν εγώ δεν είχα καταλάβει καλά και εννοούσαν "νταουλόβεργες" τις εξαιρετικής ποιότητας εκδηλώσεις με συμμετοχή κορυφαίων Καλλιτεχνών που περιλαμβάνονταν στα αφιερώματα στο Νίκο Γκάτσο και κατ' επέκταση στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης.
Αυτό που ...αναβαθμίστηκε λεκτικά σε "Φεστιβάλ Τρίπολης 2015" αλλά ...ξέμεινε από εκδηλώσεις.
Και αυτά τη ίδια στιγμή που δαπανώνται πάνω από 140.000 ευρώ για πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Συμβούλου Επικοινωνίας για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Πολιτισμού 2021.
Σίγουρα η αξιοποίηση του παγκόσμιας ακτινοβολίας ονόματος και έργου του Τριπολίτη Γκάτσου και των ανθρώπων που κάθε Αύγουστο επιμένουν να τον τιμούν με την φυσική τους παρουσία στην Ασέα θα παρήγαγε, με μικρότερο κόστος, πολλαπλώς καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε διευθυντή ή επικοινωνιολόγο στην προσπάθεια του Δήμου μας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...