Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΑΕΛΛΩ: Το γκρέμισμα, το παρκινγκ και η ελπίδα να ξαναλειτουργήσει κινηματογράφος! (vd)

ΑΕΛΛΩ: Το γκρέμισμα, το παρκινγκ και η ελπίδα να ξαναλειτουργήσει κινηματογράφος! (vd)
Τέλος εποχής για τον ιστορικό κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ στην Τρίπολη, αφού σήμερα έγιναν εργασίες κατεδάφισης σε τμήμα του κτιρίου. Το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν εκεί και σάς μεταφέρει βίντεο και φωτογραφικό υλικό!

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ο κινηματογράφος έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και το κτίριο παρέμενε ανεκμετάλλευτο. Εκεί θα λειτουργήσει ιδιωτικό παρκινγκ αυτοκινήτων. Αυτό επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος (με καταγωγή από το Κακούρι), στην οικογένεια του όποιου ανήκει η ιδιοκτησία του χώρου.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξήγησε ότι σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει ως παρκινγκ, χωρίς όμως να γκρεμιστεί ή να πειραχτεί η πρόσοψη του κινηματογράφου που θα παραμείνει άθιχτη, ως έχει.

«Θέλουμε να ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα μπορέσει να ξαναλειτουργήσει κινηματογράφος στο συγκεκριμένο χώρο» μάς είπε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί αυτή η προοπτική για το μέλλον ...

1 σχόλιο

  • 4850
    4850 Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    θα μου αρεσε ομως να καναμε μια μικρη ανακαινιση της προσοψης.ενα βαψιμο λιγο εστω να μην φαινεται τοσο χαλια αλλα να ειναι στα φυσιολογικα του

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...