Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την Παρασκευή το 3ο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα!

Την Παρασκευή το 3ο Παγγορτυνιακό Αντάμωμα!

Η Παγγορτυνιακή Ένωση διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή  27-9-2013 το 3ο ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, στις 20:30, στο Θέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι γνωστοί καλλιτέχνες (σε αλφαβητική σειρά): Αγγελακόπουλος Παναγιώτης, Διαλάνη Σταυρούλα, Θεόφιλος, Διαμαντής Ρουμελιώτης καθώς και οι μουσικοί:

Δαλιάνης Γιώργος, Δαλιάνης Χρήστος, Καρατάσος Νίκος, Κουτελιέρης Αντώνης, Νιάρχος Αντρέας και Σταματόπουλος Αλέκος. Θα συμμετέχει και ο πρωτ/ρος π.Χρήστος Κυριακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του κοινού θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ για τη Γορτυνία, του σκηνοθέτη Σωτήρη Λαμπρόπουλου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και σύντομη ομιλία του διδάκτορα Κοινωνιολογίας της Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημ. Σταθακόπουλου, με θέμα: «Άλωση της Τριπολιτσάς – Συμβολή των Γορτυνίων Αγωνιστών».

Στη συνέχεια θα χορέψουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων Αρκάδων Ιλίου και Πελοποννησίων Καταματερού, ενώ θα ακολουθήσει ελεύθερο μουσικό –χορευτικό πρόγραμμα για το κοινό.

Η εκδήλωση για άλλη μια φορά υποστηρίζεται υλικοτεχνικά από τον Δήμο Ιλίου, ο οποίος διαθέτει και το χώρο, χάρις στον συμπατριώτη μας Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο.

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ:

Μετρό: Στάση Αττικής και μετεπιβίβαση στα λεωφορεία Α10, Β10, Β12

Αττική Οδό: Έξοδος 7

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...